Plages du av lette kramper og urolige ben?

Både kvinner og menn vil i løpet av livet oppleve både kribling, kramper og urolige ben. Det kan være både plagsomt, og for mange såpass ille at det går ut over søvn, livskvalitet og humør. Da er det godt å vite at det finnes hjelp å få!

Kosttilskuddet MagnesiMed inneholder nøye utvalgte magnesiumkilder, som tas ekstra godt opp i kroppen, og kan gi deg effektiv hjelp mot lette kramper og urolige ben.

På kort tid har MagnesiMed blitt en stor suksess her til lands, og nå kan også du få prøve MagnesiMed i en hel måned for 0 kr – det eneste du selv må dekke er frakten.

Bestill MagnesiMed til 0 kr* her

1 av 4 får i seg for lite magnesium

Ifølge landsomfattende kostholdsundersøkelser i Norge, får en firedel av den voksne befolkningen i seg mindre magnesium enn anbefalt.

Magnesium er et av de viktigste mineralene i kroppen og omtales som «mestermineralet» fordi det bidrar til mange livsviktige funksjoner i kroppen.

Det finnes litt magnesium i mange matvarer, som blant annet fullkorn, spinat, nøtter og mandler, men det finnes ikke én matvare alene som dekker behovet vårt i et ellers variert kosthold. Derfor kan det være smart å supplere med et kosttilskudd. Tar du to kapsler MagnesiMed hver dag, sikrer du at du får i deg nok magnesium.

Får du i deg nok magnesium? Bestill MagnesiMed her

Utvalgte magnesiumkilder for effektivt opptak

MagnesiMed inneholder et nøye sammensatt magnesiumkompleks. Fordi vi mennesker er forskjellige, tar vi også opp magnesium ulikt i kroppen.

For at MagnesiMed skal være et velegnet valg for så mange som mulig, bruker vi derfor flere ulike magnesiumkilder i MagnesiMed. Sammensetningen gir et fullverdig og effektivt magnesiumtilskudd med god biotilgjengelighet.

MagnesiMed er også beriket med vitamin C, B3, B6, Bioperine®, furubarkekstrakt og trollhassel – i tillegg til det nøye utvalgte magnesiumkomplekset. Dette er ingredienser som støtter nervesystemets normale funksjon og et sunt blodomløp, slik at alle de store muskelgruppene, fungerer som det skal.

Bestill MagnesiMed til 0 kr* her

Sverger til MagnesiMed

Det er flere tusen nordmenn som nå spiser MagnesiMed med magnesium hver eneste dag. Trond Sørdal fra Trondheim er en av dem, og han har sverget til MagnesiMed i årevis.

– Dette er definitivt et kosttilskudd jeg vil anbefale til alle som opplever «tunge» ben– spesielt etter aktivitet. Magnesium er utrolig bra for nettopp dette, forteller Trond begeistret.

Selv er han opptatt av trening, og mener at kosttilskudd er en viktig og medvirkende årsak til at han holder seg rørlig og i form.

– Og med MagnesiMed får jeg et produkt som virkelig fungerer, understreker han, og legger ikke skjul på at han er en veldig fornøyd kunde som kommer til å fortsette som abonnent i mange år framover.

Nå kan også du prøve magnesiumtilskuddet MagnesiMed i 30 dager for 0 kr – det eneste du selv må dekke er frakten. Bestill nå og få MagnesiMed sendt rett hjem i postkassen!