Slik ble Marte kvitt muskelplagene

Visste du at magnesium er et av de viktigste mineralene kroppen trenger, men at mange får altfor lite av det?

Marte Lehne Brandt (36) valgte for flere år siden å starte med MagnesiMed på grunn av muskelplager og kramper.

– Jeg har fra barnsben av slitt med kramper, både i føttene og leggene, særlig da jeg danset ballett i oppveksten.

Men det var først da Marte ble tipset av fastlegen om å starte med magnesiumtilskudd under sin første graviditet at hun startet med MagnesiMed.

– Da slet jeg mye med kramper, spesielt om nettene, og sov dårlig på grunn av det, forteller hun.

Magnesiumtilskudd er bra for muskelfunksjonen, men de færreste kjenner til viktigheten av mineralet i andre metabolske prosesser. Kroppen trenger magnesium for at D-vitamin skal bli aktivert. Mangel på D-vitamin kan gi lav energi, nedstemthet, muskelsvakhet – og i mer alvorlige tilfeller svekket skjelett. Magnesium er også med på å regulere blodsukkeret.

Et viktig mineral

Business Manager i Pharmatech, Geir Andreas Lund, produserer det sammensatte magnesiumproduktet MagnesiMed fra Naturamed Pharma. Han forklarer hvorfor dette fungerer så godt:

– MagnesiMed er tilført vitamin B6 og vitamin C, som er med på å øke opptaket av magnesium, i tillegg til Niacin og BioPerine. Trollhassel og furubarkekstrakt er også i tilskuddet – dette kan øke sirkulasjonen ifølge studier, sier Geir Andreas Lund.

For Marte tok det ikke lang tid før plagene ble mye bedre etter at hun startet med kosttilskuddet, og hun har gått på MagnesiMed av og på.

– Jeg trener og er aktiv, og spesielt i sesongen når jeg løper ute har jeg positiv erfaring med at tilskuddet hjelper godt mot kramper.

God effekt

Geir Andreas Lund i Pharmatech forklarer videre at for lavt depot av magnesium kan gi muskelkramper, konsentrasjonsvansker, lav energi og dårlig søvnkvalitet. Det er mange som ikke får i seg nok magnesium gjennom kostholdet.

– Magnesium regulerer den naturlige hormonbalansen og korter ned restitusjonstiden ved aktivitet, noe som betyr at idrettsutøvere og mosjonister har god effekt av tilskuddet. Mineralet er nødvendig for å overføre nervesignaler til musklene, og mangel på magnesium kan derfor føre til kramper, samt ømme og stive ledd. Det er et universelt mineral som alle mennesker i alle aldre trenger, sier han.

MagnesiMed - Marte

Funker hver gang

Marte forteller at hun har perioder der hun ikke tar MagnesiMed fordi hun ikke er like aktiv, men etter en stund kommer krampene tilbake. Da er det bare en ting som hjelper.

– Det er utrolig ubehagelig å våkne opp om natten med en følelse av at leggen lever sitt eget liv, så da er det bare å begynne på tilskuddet igjen, avslutter hun.

PS: Bestill nå og få en spennende overraskelse i velkomstgave!

  • Ja takk! Jeg vil gjerne prøve MagnesiMed i 30 dager for kr 0!*

    Ja takk, send meg 30 dagers forbruk av MagnesiMed for kr 0 + porto kr 49. Sammen med velkomstpakken mottar jeg også en overraskelsesgave. Som abonnent mottar jeg faste forsendelser hver 2. måned for kun kr 349 + porto kr 49, totalt kr 398, så lenge jeg selv ønsker. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst gi beskjed dersom jeg ikke ønsker mer. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken. Det eneste jeg må betale er returportoen. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand og til personer over 18 år. Kosttilskuddet MagnesiMed produseres i Norge og leveres av NaturaMed Pharma AS.

    Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

    Helse+ er NaturaMed Pharmas gratis fordelsprogram, og som medlem samtykker jeg til at mine kundeopplysninger lagres for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.