MagnesiMed – med nøye utvalgte magnesiumkilder

Kosttilskuddet MagnesiMed inneholder nøye utvalgte magnesiumkilder for optimalt opptak, og kan gi deg effektiv hjelp mot lette kramper og urolige ben. Samtidig bidrar magnesium til at du opprettholder en god muskelfunksjon.

I tillegg inneholder MagnesiMed ingredienser som støtter nervesystemets normale funksjon og et sunt blodomløp, slik at alle de store muskelgruppene, fungerer som de skal.

Magnesium – «mestermineralet» 

Magnesium er et av de viktigste mineralene i kroppen og omtales som «mestermineralet» fordi det bidrar til mange livsviktige funksjoner i kroppen.

Magnesium er involvert i minst 325 ulike enzymfunksjoner og biologiske funksjoner i kroppen din, inkludert energiproduksjon, muskelsammentrekninger og søvn.

MagnesiMed inneholder nøye utvalgte magnesiumkilder, som tas ekstra godt opp i kroppen, og kan gi deg effektiv hjelp mot lette kramper og urolige ben. «Mestermineralet» har imidlertid mange viktige funksjoner og er blant annet viktig for kroppens muskelfunksjon.

For deg som ønsker lette ben og god blodsirkulasjon

I tillegg til magnesium er MagnesiMed også beriket med vitamin C, B3, B6, Bioperine®, furubarkekstrakt og trollhassel. Dette er ingredienser som støtter nervesystemets normale funksjon og et sunt blodomløp, slik at alle de store muskelgruppene, fungerer som det skal.

Vitamin C er et vannløselig vitamin som har betydning for flere av kroppens funksjoner, og da spesielt for oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev.

Sammen med vitamin C, støtter furubark opp under funksjonene til blodkar, vener og kapillærer. Et godt blodomløp sørger for nok oksygen til musklene, slik at de kan fungere optimalt.

Trollhassel har i århundrer blitt benyttet som en nyttevekst for ulike plager. Veksten inneholder flere typer flavonoider, som kan ha en god effekt på tunge ben og bidra til blodsirkulasjon.

I tillegg inneholder MagnesiMed Bioperine® – et patentert ekstrakt av sort pepper som øker kroppens evne til å ta opp virkestoffer.

Få MagnesiMed i gave nå

Plages også du av lette kramper og urolige ben? Prøv magnesiumtilskuddet MagnesiMed – for deg som ønsker mer ut av livet.

Akkurat nå får du hele 30 dagers forbruk i gave. Bestill nå og få pakken levert rett hjem i postkassen din!

Innhold – MagnesiMed