«Nå sover jeg hele natten og våkner uthvilt»

Kristina Hök har fått nattesøvnen forstyrret i mange år på grunn av gjentakende lettere kramper i bena.

På det verste sov hun kun 2-4 timer per natt.

– Helt siden begynnelsen av 90-tallet har jeg hatt lette kramper i bena om natten og når jeg hviler, sier Kristina.

Nå har hun imidlertid funnet en løsning som fungerer for henne, og det var en kollega som anbefalte henne å forsøke et magnesiumtilskudd.

Kristina har nå brukt MagnesiMed en stund, og hun sier at hun ikke lenger har lette kramper i beina. Nå sover hun også godt gjennom hele natten.

– Jeg kan ikke si hvor takknemlig jeg er for MagnesiMed, sier Kristina.

 

  • Ja takk! Jeg vil gjerne prøve MagnesiMed GRATIS i 60 dager! (+ 79 kr i frakt)

    Ja takk, jeg vil gjerne prøve MagnesiMed GRATIS i 60 dager. Det eneste jeg må dekke er frakten på kr 79. Deretter vil jeg som abonnent motta faste forsendelser hver 4. måned for kun kr 696, fraktfritt levert, så lenge jeg selv ønsker. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst stoppe videre forsendelser. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema følger med i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand, og til personer over 18 år. Kosttilskuddet MagnesiMed er norskprodusert og leveres av NaturaMed Pharma AS.

    Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

    Helse+ er NaturaMed Pharmas gratis fordelsprogram, og som medlem samtykker jeg til at mine kundeopplysninger lagres for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.