1 av 4 voksne får i seg for lite magnesium

Nyere undersøkelser viser at 1 av 4 voksne ikke får i seg nok magnesium. Dette er et av de viktigste mineralene kroppen trenger for å fungere, og som vi må få i oss gjennom kosten.

Ifølge inntaksberegninger basert på landsomfattende kostholdsundersøkelser i Norge, får en firedel av den voksne befolkningen i seg mindre magnesium enn anbefalt.

Magnesium hver dag

Helsedirektoratet anbefaler et daglig inntak av magnesium på 280 milligram for kvinner, mens menn blir anbefalt å få i seg 350 milligram magnesium hver dag.

Når det gjelder barn, så anbefaler helsedirektoratet fra 85 til 280 milligram magnesium hver dag. Anbefalt daglig inntak varierer imidlertid med alderen til barnet – de yngste behøver minst.

Har du av og til lette muskelkramper i beina, treg mage, urolige ben eller søvnproblemer, da har du kanskje for lite magnesium i kosten.

Få nok magnesium med MagnesiMed

Magnesium dannes ikke i kroppen, og må tilføres gjennom kosten. Det finnes litt magnesium i mange matvarer, som blant annet fullkorn, spinat, nøtter og mandler, men det finnes ikke én matvare alene som dekker behovet vårt i et ellers variert kosthold.

Derfor kan det være smart å supplere med et kosttilskudd. Tar du to kapsler MagnesiMed hver dag, sikrer du at du får i deg nok magnesium.

Prøv MagnesiMed nå

Prøv magnesiumtilskuddet MagnesiMed nå du også – for deg som ønsker mer ut av livet. Akkurat nå får du hele 30 dagers forbruk i gave. Bestill nå og få pakken levert rett hjem i postkassen din!