«MagnesiMed har bidratt til at jeg ikke lenger har lette kramper i bena»

Bjørn Frotvedt fra Horten er bestefar, pensjonist og abonnent på MagnesiMed. – Nå har jeg ikke lenger kramper i bena, sier han.

Frotvedt takket ja til å prøve MagnesiMed fordi det hørtes ut som et kosttilskudd som han kunne ha nytte av. Kosttilskuddet MagnesiMed inneholder nøye utvalgte magnesiumkilder, som tas ekstra godt opp i kroppen, og kan gi effektiv hjelp mot lette kramper og urolige ben.

– Jeg er en aktiv pensjonist, men etter aktivitet har jeg slitt en del med lette kramper i bena. Spesielt ille var det etter løping, sier han.

Hortenseren har levd et aktivt liv, og han har selv bakgrunn som fotballdommer. Han er fortsatt aktiv i miljøet, selv om han dømmer mindre i dag enn før.

– Etter løping kunne det virkelig hogge til i bena, sier Bjørn. Men nå, etter å ha brukt MagnesiMed en stund, så har jeg faktisk ikke hatt kramper i det hele tatt. Jeg har ingen annen forklaring enn at det er MagnesiMed som har hjulpet.

– Jeg kommer definitivt til å fortsette med det, slik at jeg kan opprettholde en aktiv hverdag med de aktivitetene som interesserer meg, avslutter Bjørn Frotvedt.