«MagnesiMed har bidratt til at jeg ikke lenger har lette kramper i bena»

Bjørn Frotvedt fra Horten er bestefar, pensjonist og abonnent på MagnesiMed. – Nå har jeg ikke lenger kramper i bena, sier han.

Frotvedt takket ja til å prøve MagnesiMed fordi det hørtes ut som et kosttilskudd som han kunne ha nytte av. Kosttilskuddet MagnesiMed inneholder nøye utvalgte magnesiumkilder, som tas ekstra godt opp i kroppen, og kan gi effektiv hjelp mot lette kramper og urolige ben.

– Jeg er en aktiv pensjonist, men etter aktivitet har jeg slitt en del med lette kramper i bena. Spesielt ille var det etter løping, sier han.

Hortenseren har levd et aktivt liv, og han har selv bakgrunn som fotballdommer. Han er fortsatt aktiv i miljøet, selv om han dømmer mindre i dag enn før.

– Etter løping kunne det virkelig hogge til i bena, sier Bjørn. Men nå, etter å ha brukt MagnesiMed en stund, så har jeg faktisk ikke hatt kramper i det hele tatt. Jeg har ingen annen forklaring enn at det er MagnesiMed som har hjulpet.

– Jeg kommer definitivt til å fortsette med det, slik at jeg kan opprettholde en aktiv hverdag med de aktivitetene som interesserer meg, avslutter Bjørn Frotvedt.

  • Ja takk! Jeg vil gjerne prøve MagnesiMed GRATIS i 60 dager! (+ 79 kr i frakt)

    Ja takk, jeg vil gjerne prøve MagnesiMed GRATIS i 60 dager. Det eneste jeg må dekke er frakten på kr 79. Deretter vil jeg som abonnent motta faste forsendelser hver 4. måned for kun kr 696, fraktfritt levert, så lenge jeg selv ønsker. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst stoppe videre forsendelser. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema følger med i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand, og til personer over 18 år. Kosttilskuddet MagnesiMed er norskprodusert og leveres av NaturaMed Pharma AS.

    Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

    Helse+ er NaturaMed Pharmas gratis fordelsprogram, og som medlem samtykker jeg til at mine kundeopplysninger lagres for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.