«Med MagnesiMed får jeg et produkt som virkelig fungerer!»

Trond Sørdal er opptatt av trening og sunt kosthold. Han tar MagnesiMed fra NaturaMed Pharma daglig for å støtte musklene i en aktiv hverdag.

– Å ta vare på helsa har vært viktig for meg hele livet, og kosttilskudd setter prikken over i’en, sier Trond Sørdal, bosatt i Trondheim og mangeårig abonnent på norskproduserte kosttilskudd fra NaturaMed Pharma.

Sverger til MagnesiMed

Et av produktene han har sverget til i årevis er MagnesiMed – et kombinasjonsprodukt med ingredienser for bevegelighet og muskler.

MagnesiMed inneholder blant annet magnesium, som bidrar til normal muskelfunksjon, og vitamin C, som bidrar til normal kollagendannelse, og har betydning for knoklenes normale funksjon.

– Dette er definitivt et kosttilskudd jeg vil anbefale til alle som opplever «tunge» ben– spesielt etter aktivitet. Magnesium er utrolig bra for nettopp dette, forteller Trond begeistret.

Fornøyd kunde

Selv er han opptatt av trening, og mener at kosttilskudd er en viktig og medvirkende årsak til at han holder seg rørlig og i form.

– Og med MagnesiMed får jeg et produkt som virkelig fungerer, understreker han, og legger ikke skjul på at han er en veldig fornøyd kunde som kommer til å fortsette som abonnent hos NaturaMed Pharma i mange år framover.