Plages du til tider av lette kramper og urolige ben?

Både kvinner og menn vil i løpet av livet oppleve både kribling, lette kramper og urolige ben. 

Faktisk vil halvparten av alle over 50 år oppleve «urolige» ben – spesielt om natten. Det kan være både plagsomt, og for mange såpass ille at det går ut over søvn, livskvalitet og humør.

Utvalgte magnesiumkilder for optimalt opptak

Får du ofte lette muskelkramper i beina, treg mage, urolige ben eller søvnproblemer, da har du kanskje for lite magnesium i kosten. Da er det godt å vite at det finnes hjelp å få.

Kosttilskuddet MagnesiMed inneholder nøye utvalgte magnesiumkilder, som tas ekstra godt opp i kroppen, og kan gi deg effektiv hjelp mot lette kramper og urolige ben. Magnesium bidrar til mange viktige funksjoner i kroppen og er blant annet viktig for muskelfunksjonen.

I tillegg til magnesium er MagnesiMed også beriket med vitamin C, B3, B6, Bioperine®, furubarkekstrakt og trollhassel. Dette er ingredienser som støtter nervesystemets normale funksjon og et sunt blodomløp, slik at alle de store muskelgruppene, fungerer som de skal.

Prøv MagnesiMed med magnesium nå

Plages du av lette benkramper og urolige ben? Prøv magnesiumtilskuddet MagnesiMed nå du også – for deg som ønsker mer ut av livet.

Akkurat nå får du hele 30 dagers forbruk i gave. Bestill nå og få pakken levert rett hjem i postkassen din!