Kundehistorier

MagnesiMed - Marthe

Slik ble Marte kvitt muskelplagene

Visste du at magnesium er et av de viktigste mineralene kroppen trenger, men at mange får altfor lite av det? Marte Lehne Brandt (36) valgte for flere år siden å….

Les hele historien
MagnesiMed - Kundehistorie

«Nå sover jeg hele natten og våkner uthvilt»

Kristina Hök har fått nattesøvnen forstyrret i mange år på grunn av gjentakende lettere kramper i bena. På det verste sov hun kun 2-4 timer per natt. – Helt siden….

Les hele historien

«MagnesiMed har bidratt til at jeg ikke lenger har lette kramper i bena»

Bjørn Frotvedt fra Horten er bestefar, pensjonist og abonnent på MagnesiMed. – Nå har jeg ikke lenger kramper i bena, sier han. Frotvedt takket ja til å prøve MagnesiMed fordi….

Les hele historien
Kundehistorie - MagnesiMed - NaturaMed Pharma

«Derfor tar jeg MagnesiMed hver dag»

Anneli Kallinkoski (65) har brukt MagnesiMed siden 2017 og er kjempefornøyd med kosttilskuddet sitt.  Anneli forteller at hun var kjent med mineralet magnesium og dets effekter på kroppen allerede før….

Les hele historien

«Med MagnesiMed får jeg et produkt som virkelig fungerer!»

Trond Sørdal er opptatt av trening og sunt kosthold. Han tar MagnesiMed fra NaturaMed Pharma daglig for å støtte musklene i en aktiv hverdag. – Å ta vare på helsa….

Les hele historien
 • Ja takk! Jeg vil gjerne prøve MagnesiMed i 30 dager for kr 0!*

  Ja takk, send meg 30 dagers forbruk av MagnesiMed for kr 0 + porto kr 49. Sammen med velkomstpakken mottar jeg også en overraskelsesgave. Som abonnent mottar jeg faste forsendelser hver 2. måned for kun kr 349 + porto kr 49, totalt kr 398, så lenge jeg selv ønsker. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst gi beskjed dersom jeg ikke ønsker mer. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken. Det eneste jeg må betale er returportoen. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand og til personer over 18 år. Kosttilskuddet MagnesiMed produseres i Norge og leveres av NaturaMed Pharma AS.

  Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

  Helse+ er NaturaMed Pharmas gratis fordelsprogram, og som medlem samtykker jeg til at mine kundeopplysninger lagres for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.

  • Rett hjem i postkassen
  • 25 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge

  Kundeservice

  32 21 60 00

  Man-tors 08-16 Fre 09-16
  Web levert av SynsDu AS
  Til toppen

  Søk på telefonnummer

  Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.