«Derfor tar jeg MagnesiMed hver dag»

Anneli Kallinkoski (65) har brukt MagnesiMed siden 2017 og er kjempefornøyd med kosttilskuddet sitt. 

Anneli forteller at hun var kjent med mineralet magnesium og dets effekter på kroppen allerede før hun bestilte MagnesiMed. – Det var lett å bestille når man visste at det virker, sier hun.

– Når jeg tar MagnesiMed, forsvinner de lette krampene i beina mine. Jeg har merket en forskjell i perioder når jeg ikke har brukt produktet, og da har de lettere krampene mine kommet tilbake. Det er et klart tegn på at MagnesiMed virker når jeg tar den jevnlig og hver dag, sier hun.

65-åringen omtaler seg selv som aktiv pensjonist, og hun jobber blant annet som frivillig i en lokal menighet og tilbringer tid med barnebarna sine.

Anneli har abonnert på flere produkter fra NaturaMed Pharma over flere år, og hun er spesielt fornøyd med fleksibiliteten når hun er i kontakt med kundeservice.

– Det er lett å utsette neste forsendelsene via telefon eller e-post. I det siste har jeg også bestilt produkter på NaturaMed Pharma sine websider, og det har vært veldig enkelt og greit, sier hun.

  • Ja takk! Jeg vil gjerne prøve MagnesiMed GRATIS i 60 dager! (+ 79 kr i frakt)

    Ja takk, jeg vil gjerne prøve MagnesiMed GRATIS i 60 dager. Det eneste jeg må dekke er frakten på kr 79. Deretter vil jeg som abonnent motta faste forsendelser hver 4. måned for kun kr 696, fraktfritt levert, så lenge jeg selv ønsker. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst stoppe videre forsendelser. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema følger med i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand, og til personer over 18 år. Kosttilskuddet MagnesiMed er norskprodusert og leveres av NaturaMed Pharma AS.

    Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

    Helse+ er NaturaMed Pharmas gratis fordelsprogram, og som medlem samtykker jeg til at mine kundeopplysninger lagres for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.