Bestill MagnesiMed – vinn drømmeseng

Bestill magnesiumtilskuddet MagnesiMed i januar og februar 2021, og vær med i trekningen av en drømmeseng fra Wonderland!

MagnesiMed er kosttilskuddet for deg som ønsker energi og overskudd i hverdagen, friske muskler, og ikke minst god søvn hele natten igjennom.

Selv om MagnesiMed kan hjelpe deg med mange av disse plagene, skal du ikke undervurdere viktigheten av en god og deilig seng. Ligger du godt, sover du bedre. Og god søvn er igjen avgjørende for mer energi og overskudd i hverdagen.

Vinn drømmeseng til 43 900 kroner!

Derfor vil alle som bestiller MagnesiMed nå i januar og februar være med i trekningen av en drømmeseng fra Wonderland. Sengen kan tilpasses din kropp og ditt individuelle behov, slik at du kan sove godt hele natten igjennom. Verdien er hele 43 900 kroner.

Wonderland Sonate er det perfekte valget for deg som ønsker høy komfort, optimal avlastning og restitusjon.

Med Wonderlands mest eksklusive pocketfjæring, er det lagt til rette for ekstra god trykkfordeling og komfort. Dette sikrer deg en liggestilling som gir den beste avlastningen for nakke, skulder og rygg.

Dersom du ønsker å teste MagnesiMed, har du en gyllen anledning akkurat nå:

  • Du får prøve et effektivt magnesiumtilskudd helt gratis!
  • Bestiller du i januar eller februar er du samtidig med i trekningen av en drømmeseng fra Wonderland
  • Alle som bestiller får også en hyggelig overraskelsesgave i velkomstpakken sin

Over 100 000 har bestilt MagnesiMed

Siden lanseringen av MagnesiMed i 2016 har mer enn 100.000 kvinner og menn i Norden bestilt. Gi MagnesiMed en sjanse du også!

MagnesiMed inneholder et nøye sammensatt magnesiumkompleks, og er utviklet for deg som ønsker energi og overskudd i hverdagen, friske muskler, og ikke minst god søvn hele natten igjennom.

1 av 4 voksne får i seg for lite magnesium

Nasjonale undersøkelser viser at hele en av fire voksne ikke får i seg nok magnesium. Dette er et av de viktigste mineralene kroppen trenger for å fungere, og som vi må få i oss gjennom kosten.

Samtidig ser vi at magnesium stadig blir mer populært. Vi ser det hver dag i apoteker, på nett og til og med i matbutikker.

Prøv MagnesiMed GRATIS i 30 dager

På kort tid har MagnesiMed blitt en stor suksess i Norden, og nå kan også du få prøve MagnesiMed helt gratis i 30 dager – vi spanderer til og med frakten!

Som abonnent får du MagnesiMed levert hver fjerde måned, så lenge du selv ønsker. Det er ingen bindingstid. Endring eller oppsigelse av abonnement gjøres ved å kontakte kundeservice senest 14 dager før neste sending.

Bestiller du nå, får du samtidig en spennende overraskelsesgave som musklene dine vil sette pris på. Og husk; alle som bestiller i januar og februar er i tillegg med i trekningen av drømmesengen fra Wonderland.

 

  • Ja takk! Jeg vil gjerne prøve MagnesiMed GRATIS i 30 dager!

    Ja takk, jeg får 30 dagers forbruk av MagnesiMed helt GRATIS og portofritt levert. Jeg får også en spennende overraskelsesgave, og er med i trekningen av en vidunderlig seng fra Wonderland, verdi kr 43 900. Som abonnent mottar jeg faste forsendelser hver 4. måned for kun kr 696 portofritt levert (kun kr 174/mnd), så lenge jeg selv ønsker. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst stoppe videre forsendelser. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema følger med i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand, og til personer over 18 år. Kosttilskuddet MagnesiMed er norskprodusert og leveres av NaturaMed Pharma AS.

    Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

    Helse+ er NaturaMed Pharmas gratis fordelsprogram, og som medlem samtykker jeg til at mine kundeopplysninger lagres for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.