• Ja takk! Jeg vil gjerne prøve MagnesiMed i 30 dager for kr 0!*

    Ja takk, send meg 30 dagers forbruk av MagnesiMed for kr 0 + porto kr 49. Sammen med velkomstpakken mottar jeg også en overraskelsesgave. Som abonnent mottar jeg faste forsendelser hver 2. måned for kun kr 349 + porto kr 49, totalt kr 398, så lenge jeg selv ønsker. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst gi beskjed dersom jeg ikke ønsker mer. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken. Det eneste jeg må betale er returportoen. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand og til personer over 18 år. Kosttilskuddet MagnesiMed produseres i Norge og leveres av NaturaMed Pharma AS.

    Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

    Helse+ er NaturaMed Pharmas gratis fordelsprogram, og som medlem samtykker jeg til at mine kundeopplysninger lagres for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.